Henriikka Johanna

Minusta

Olen Henriikka Johanna, ravintovalmentaja, sairaanhoitaja sekä personal trainer Salosta. Näiden lisäksi tuotan myös sisältöä sosiaaliseen mediaan, pääasiassa Instagram-tililleni, sekä kirjoitan blogia Vaikuttajamedia-blogiportaalissa.

Innostuin hyvinvointialasta 2018, kun olin aloittanut oman elämäntapamuutoksen. Halusin opiskella alaa lisää ja valmistuin vuonna 2019 ravintovalmentajaksi. Kesäkuussa 2022 aloitin personal trainer -opinnot, ja yksi pitkäaikainen unelmani toteutui, kun valmistuin pt:ksi lokakuussa 2022. Tammikuussa 2023 aloitan äitiysliikuntavalmentajan opinnot.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä: minulta uskaltaa aina kysyä neuvoa. Omaa erikoisalaani ovat elämäntapamuutokset ja isot painonpudotukset. Omakohtaisella kokemuksella tiedän, että painonpudotus ei ole helppoa, ja taustani ansiosta pystyn tsemppaamaan ja auttamaan sinut kohti omaa tavoitettasi.

Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostuksesi liittyen valmennuksiin tai haluatko tehdä kanssani yhteistyötä sosiaalisessa mediassa? Ota minuun yhteyttä!

Blogissani käsitellään monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen sekä itsensä hyväksymistä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.